miércoles, 18 de agosto de 2010

Tortugues i platja Coco




Dilluns vam passar quatre hores en una platja idil.lica, il.luminats per la llum de lluna, esperant que sortissin tortugues. Finalment en va sortir una (havia de ser nica!! jeje) que en deu minuts va enterrar 92 ous. La imatge no es molt bona, pero si les hi fas fotos amb flash s,espanten.

Ara estem a la platja "del coco", un lloc increible, amb una cabana enmig de la selva, sentint el mar per la nit i on fan unes llagostes molt bones. Pero avui marxem a un altre lloc, si voleu saber on conecteu-vos els propers dies...

5 comentarios:

  1. Ei quina enveja que feu amb aquestes fotos...ep, que burro si jo també hi era.
    Ja m'he incorporat a la commemoració de la Alfabetització. Demà, dissabte i diumenge, estaré liat amb certificar un projecte que fa anys que la Casa de Nicaragua recolzem i que, ara, sembla que donarà els seus resultats. Estem molt contents i satisfets, la veritat.
    Cada vegada tinc la feina més concretada i serà intensa a Managua, però a tothom dic que el meu compromis de San Ramón no el vull deixar, m'hi sento ben identificat i miraré de seguir allà on vosaltres ho vau deixar. Segur que ho podré combinar i si no Managua s'esperarà.
    Espero que la illa d'Ometepe hagi estat agradable.
    Ei...ja us enyoro.
    Enric

    ResponderEliminar
  2. Ostia la feina feta porta la seva recompensa, quin relax i a quin entorn tan guai. M'encanta que com a mínim hagiu estat uns dies els quatre junts, ara el solitario ha de fer la seva feina que per aquest motiu se'n va anar :-)
    No us veig molt més prims que quan vau marxar jajaja
    DAny

    ResponderEliminar
  3. Sí Dany, estem una mica més grassonets, en akest país cuinen molt bé, i nosaltres ens cuidem molt. Per cert Dany, corren veus k les reunions de l'ekip directiu es faran a Nicaragua properament, al complex de la platja del Coco... k et sembla? Un petó de tots tres: Inés, Bet i Joan (i el k falta)

    ResponderEliminar
  4. Enric, estem molt contents k estiguis all`a i k puguis gaudir de la feina feta i de la companyia de persones com la Rigoberta Menchú. Estem segurs k la feina començada a San Ramón tindr`a una bona continuïtat amb la teva intervenció... esperem k no se't resisteixin els fluorescents... manitas.
    Et trobem molt a faltar, avui farem un Flor de Caña a la teva salut. Una abraçada de part dels tres

    ResponderEliminar
  5. La veritat és que hem feu una estranya enveja, però cada cosa al seu moment. Cap problema de fer les reunions de l'equip allà i després banyito a la piscina amb una Flor de Caña a les mans.
    Dany

    ResponderEliminar